"Al Nassr" prezidents komentējis baumas par Ronaldu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Futbola zvaigzne Krištianu Ronaldu
Futbola zvaigzne Krištianu Ronaldu Foto: dpa/scanpix

Saūda Arābijas futbola kluba "Al Nassr" prezidents Musli al Muamars noliedzis medijos izskanējušās baumas par vienošanos ar Krištianu Ronaldu.

Ārzemju medijos vairākkārt izskanējušas baumas, ka Ronaldu vienojies ar "Al Nassr" komandu par miljoniem eiro lielu atalgojumu.

Medijos lēsts, ka patlaban 37 gadus vecais Ronaldu kļūtu par vislabāk apmaksāto sportistu pasaulē, ja viņš karjeru turpinātu Saūda Arābijā.

Ronaldu šādu informāciju noliedza decembra sākumā pēc 2022. gada Pasaules kausa izcīņas astotdaļfināla spēles, kurā Portugāle pārspēja Šveici.

Neskatoties uz to, ārzemju mediji turpinājuši vēstīt par Ronaldu iespējamo pārcelšanos uz Saūda Arābiju. Viņam esot jau ieplānotas medicīniskās pārbaudes.

"Tā nav taisnība par Ronaldu. Lielākā daļa no tā, kas ir rakstīts un teikts plašsaziņas līdzekļos, ir meli," norādījis "Al Nassr" prezidents.

TVNET jau vēstīja, ka Ronaldu pēc abpusējas vienošanās pārtrauca sadarbību ar Anglijas klubu Mančestras "United", raisot lielu intrigu par to, kur viņš turpinās karjeru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu