Video ⟩ "Penguins" pārspēj čempionus, Bļugers bez punktiem

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Teodors Bļugers.
Teodors Bļugers. Foto: AFP / Scanpix

Latvijas uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā Pitsburgas "Penguins" vienība otrdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačā savā laukumā ar 2:1 (0:0, 0:1, 1:0, 1:0) papildlaikā uzveica čempioni Kolorādo "Avalanche".

Bļugers laukumā pavadīja 11 minūtes un 45 sekundes, no kurām četras minūtes un trīs sekundes spēlēja mazākumā. Latviešu uzbrucējs pa pretinieku vārtiem metienus neizdarīja, taču pielietoja divus spēka paņēmienus, bloķēja vienu metienu un kā uzvarēja piecos no 11 iemetieniem, maču noslēdzot ar neitrālu lietderības koeficientu.

"Penguins" labā vārtus pamatlaikā guva Braiens Rasts, bet uzvaru papildlaikā nodrošināja Krisa Letanga trāpīgais raidījums, kamēr viesu rindās precīzs bija Neitans Makinons.

Mājinieku vārtsargs Keisijs Desmits atvairīja 41 no 42 metieniem, kamēr pretējā cietoksnī Pavels Francūzs tika galā ar 36 no 38 raidījumiem.

Pitsburgas klubs 50 spēlēs izcīnījis 59 punktus, kas NHL Austrumu konferencē dod astoto pozīciju, kamēr "Avalanche" ar 58 punktiem 49 mačos ir astotie Rietumos.

Nākamo maču "Penguins" aizvadīs piektdien, kad izbraukumā tiksies ar Anaheimas "Ducks" hokejistiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu