Čehijas hokeja leģenda Hašeks: Skumji, bet NHL atbalsta Krievijas karu un pastrādātos noziegumus (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Dominiks Hašeks
Dominiks Hašeks Foto: twitter.com @hasek_dominik

Leģendārais Čehijas vārtsargs Dominiks Hašeks kārtējo reizi asi kritizējis Nacionālo hokeja līgu (NHL) un tās vadītāju Geriju Betmenu.

Hašeks jau iepriekš kritiski izteicies par NHL lēmumiem un arī šoreiz sociālajā tīklā "Twitter" neslēpa savas emocijas par līgas vadības attieksmi, kas, viņaprāt, nav darījusi pietiekoši, lai nosodītu Krievijas karadarbību Ukrainā. 

"NHL ir sasniegusi zemāko līmeni. Atļauja Ovečkina dēlam iziet uz ledus NHL Visu zvaigžņu spēlē ir spļāviens sejā aptuveni 500 nogalinātiem, tūkstošiem savainotu un vairākiem desmitiem tūkstošu nolaupītu ukraiņu bērnu. NHL un Gerijam Betmenam ir jāsamaksā par šo drausmīgo rīcību," pauda Hašeks, kurš iesaistījās diskusijā ar Betmenu.

Aleksandrs Ovečkins ir Krievijas diktatora Vladimira Putina atbalstītājs. Viņš savā "Instagram" profila attēlā redzams kopā ar Putinu. 

"Skumji, bet diemžēl NHL ar savu attieksmi atbalsta Krievijas karu un pastrādātos noziegumus. NHL jābūt atbildīgai, kā arī tās vadībai jābūt atbildīgai par postījumiem un zaudētajām dzīvībām Ukrainā. NHL par to ir jāmaksā," uzskata Hašeks. 

Hašeks arī paudis, ka Krievijas sportisti nedrīkst atgriezties starptautiskajā sacensību apritē. 

Neilgi pēc agresorvalsts iebrukuma Ukrainā Ovečkins ļoti izvairīgi komentējis notiekošo.

Ovečkins jau gadiem ilgi publiski paudis atbalstu Krievijas prezidentam. 2017. gadā hokejists sāka sociālu kustību "Team Putin" ("Putina komanda").

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu