"Penguins" fani pēc Bļugera aizmainīšanas pieprasa atlaist komandas ģenerālmenedžeri (2)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Teodors Bļugers.
Teodors Bļugers. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Pitsburgas "Penguins" fani pēc latvieša Teodora Bļugera aizmainīšanas tīmekļa diskusijās pieprasījuši vienības ģenerālmenedžera Rona Hekstāla atlaišanu no darba.

Bļugeru ceturtdienas rītā pēc Latvijas laika aizmainīja no "Penguins" uz Lasvegasas "Golden Knights" vienību.

Pitsburgas vienības līdzjutēji par šo komandas vadības lēmumu nebija sajūsmā, izsakot neapmierinātību sociālās saziņas vietnē "Twitter".

"Komandas menedžmentam nebija nekāda plāna rīcībai maiņu darījuma termiņa beigās. Tas ir uzskatāmi sāpīgi redzams. Atlaist Hekstālu!" rakstīja kāds "Penguins" līdzjutējs.

Kāds cits ierosināja apdrukāt kreklus ar mirkļbirku "Atlaist Hekstālu" un tajos apmeklēt Pitsburgas komandas mačus. Cits piebalsoja, ka šis sauklis turpmāk jāskandē katrā kluba mājas spēlē.

"Komanda atbrīvojās no Bļugera un Kasperi Kapanena, bet izmantoja vietu zem algu griestiem, lai nolīgtu kādu, kas ir sliktāks par abiem," savu viedokli izteica kāds cits līdzjutējs.

"Mēs aizmainījām Bļugeru, bet ieguvām sliktāku spēlētāju ar neizdevīgāku līgumu. Ko mēs vispār darām?" neizpratnē bija kāds cits fans.

"Penguins" par Bļugeru saņēma aizsargu Pīteru Diliberatori, kā arī 2024. gada trešās kārtas drafta izvēli.

28 gadus vecais Latvijas uzbrucējs šosezon 45 spēlēs Pitsburgas kluba rindās izcēlās ar desmit punktiem, gūstot divus vārtus un atdodot astoņas rezultatīvas piespēles.

Pēc šīs sezonas Bļugeram beigtos divu gadu līgums ar "Penguins" par 2,2 miljoniem ASV dolāru sezonā un viņš kļūs par neierobežoti brīvo aģentu.

Bļugers NHL debitēja 2018./2019. gada sezonā, bet kopumā "Penguins" rindās aizvadīja 250 regulārā čempionāta spēles, kurās sakrāja 92 (33+59) punktus, 82 soda minūtes un pozitīvu lietderības koeficientu +24. Stenlija kausa izcīņā latviešu uzbrucējam 18 spēlēs vieni vārti un viena rezultatīva piespēle, četras soda minūtes un negatīvs lietderības koeficients -3.

"Penguins" ar 69 punktiem 60 spēlēs ieņem astoto vietu Austrumu konferencē, kamēr "Golden Knights" ar 78 punktiem 61 mačā ir Rietumu konferences līdervienība.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu