Video ⟩ Bertāns trāpa divus tālmetienus Dalasas uzvarā Sanantonio

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns trešdien guva sešus punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā, palīdzot Dalasas "Mavericks" vienībai papildlaikā pieveikt savu bijušo komandu Sanantonio "Spurs".

Mačs notika Sanantonio kluba laukumā un mājinieki bija spiesti piekāpties ar 128:137 (29:28, 33:32, 32:28, 27:33, 7:16).

Pamatlaika izskaņā 1,5 sekundes pirms finālsvilpes Keldons Džonsons trieca bumbu grozā no augšas un spēja panākt izlīdzinājumu 121:121, tomēr papildlaikā labāka izrādījās viesu komanda.

Bertāns šoreiz laukumā bija 11 minūtes un 45 sekundes, kuru laikā realizēja divus no četriem tālmetieniem, izcīnīja vienu atlēkušo bumbu zem groziem, atdeva vienu rezultatīvu piespēli, pārtvēra vienu bumbu, bloķēja divus pretinieku metienus, nopelnīja divas personīgās piezīmes un +/- rādītāju +2.

"Mavericks" arī šajā mačā nepalīdzēja līderis līderi Luka Dončičs un Kairijs Ērvings, toties vismaz 20 punktus guva pieci spēlētāji, rezultatīvākajam ar 28 punktiem un 13 bumbām zem groziem esot Kristianam Vudam. Pa 22 punktiem guva Džeidens Hārdijs un Dvaits Pauers, bet mājinieku rindās 27 punktus guva Džonsons.

"Mavericks" ar 35 uzvarām 70 mačos ieņem astoto vietu Rietumu konferencē, kur "Spurs" ar 18 panākumu 69 atrodas 14. pozīcijā.

Nākamo spēli Bertāna pārstāvētā komanda aizvadīs piektdien viesos pret Losandželosas "Lakers" basketbolistiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu