Video ⟩ Latvieši nespēlē, "Golden Knights" un "Blue Jackets" zaudē NHL mačos

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lasvegasas "Golden Knights" un Sanhosē "Sharks" cīņas epizode.
Lasvegasas "Golden Knights" un Sanhosē "Sharks" cīņas epizode. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Latvijas uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā Lasvegasas "Golden Knights" un Kolumbusas "Blue Jackets" ar vārtsargu Elvi Merzļikinu, abiem latviešiem šoreiz nedodoties laukumā, Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačos ceturtdien piedzīvoja neveiksmes.

"Golden Knights" viesos ar rezultātu 3:4 (1:2, 1:1, 1:0, 0:1) papildlaikā atzina Sanhosē "Sharks" pārākumu.

Sanhosē vienība pirmajā trešdaļā izvirzījās vadībā ar 2:0 pēc Mario Ferraro un Oskara Lindbluma precīzajiem metieniem, taču mazāk nekā četras minūtes līdz trešdaļas beigām Nikolass Hāgs guva pirmos viesu vārtus, samazinot deficītu.

Pēc spēlētām 68 sekundēm otrajā periodā vairākumā izcēlās Ivans Barbaševs un izlīdzināja rezultātu, tomēr Tomāšs Hertls trešdaļas vidusdaļā atguva mājiniekiem vienu vārtu pārsvaru.

Noslēdzošajā trešdaļā Maikls Amadio bija rezultatīvs "Golden Knights" rindās un atkal panāca neizšķirtu. Pamatlaikam noslēdzoties ar 3:3, pagarinājumā "Sharks" vajadzēja vien 50 sekundes, lai izcīnītu panākumu, uzvaru nesošos vārtus gūstot Loganam Kutūram.

Bļugers palika ārpus komandas pieteikuma šim mačam.

Neskatoties uz neveiksmi, Lasvegasas komanda jau pirms spēlēs nodrošināja vietu Stenlija kausa izcīņā pēc tam, kad Nešvilas "Predators" ar 0:2 atzina Pitsburgas "Penguins" pārākumu.

Savukārt "Blue Jackets" izbraukumā ar rezultātu 1:2 (1:0, 0:1, 0:0, 0:1) papildlaikā piekāpās Bostonas "Bruins", kas pēc šī panākuma nodrošināja Prezidenta trofeju.

Pirmajā trešdaļā Kolumbusas vienību pirmajā trešdaļā vadībā izvirzīja Džeks Rosloviks, bet "Bruins" rindās otrajā periodā precīzs bija Tailers Bertuci. Papildlaikā Bostonas komandas panākumu kaldināja Davids Pastrņāks, gūstot savus 53.vārtus šosezon.

Merzļikins vēl nav atgriezies "Blue Jackets" rindās pēc gūtā kājas savainojuma pret Monreālas "Canadiens".

"Golden Knights" ar 99 punktiem 75 spēlēs Rietumu konferencē ieņem pirmo vietu, kamēr "Blue Jackets" ar 54 punktiem 74 mačos Austrumu konferencē atrodas pēdējā vietā 16 komandu konkurencē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu