Mančestras "United" futbolists Antonijs uzbrucis gaidībās esošai bijušajai draudzenei; viņa zaudējusi bērniņu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Antonijs
Antonijs Foto: AFP/SCANPIX

Brazīlijas futbolists Antonijs, kurš pārstāv Anglijas premjerlīgas klubu Mančestras "United", iekūlies nepatikšanās. Viņš tiek apsūdzēts par uzbrukumu savai bijušajai draudzenei.

Brazīlijas TV kanāls "Globo" ieguvis ekskluzīvu piekļuvi policijas dokumentam, kurā redzams, par ko 22 gadus vecā Gabriela Kavalinova apsūdz savu bijušo draugu Antoniju.

Antonijs un Kavalinova bija attiecībās divus gadus, taču viņu kopābūšana nebija tik rožaina, kā varētu šķist. Starp dažādām apsūdzībām ir arī apliecinājumi ar attēliem, kur redzami sievietes savainojumi, draudu ziņojumu ekrānuzņēmumi un dažādi citi lietiskie pierādījumi. 

Tiek pieļauts, ka vardarbīgi Antonijs rīkojies četras reizes divu gadu laikā. Pirmo reizi tas noticis 2022. gada jūlijā, kad Kavalinova bija 17. grūtniecības nedēļā. Vardarbība konstatēta arī kādā naktsklubā, kur Antonijs satvēris bijušās draudzenes roku un matus un ar spēku viņu piespiedis pie automašīnas. Tajā pašā mēnesī viņa zaudējusi savu bērniņu, bet tajā viņa tiešā veidā Antoniju nevaino. 

Vēl viens incidents pāra starpā noticis arī 2022. gada augustā un 2023. gada janvārī, kad futbolists sievietei uzbrucis vēlreiz. Pēdējo reizi viņš vardarbīgi izrīkojies šā gada maijā. Tiek ziņots, ka viņš pat Kavalinovai nosūtīja īsziņu, ka nogalinās viņu, ja kādreiz ar viņu sastapsies.

Aculiecinieku vidū ir bijušā pāra tuvs draugs un arī Antonija māte.

Malējais uzbrucējs Antonijs Mančestras "United" komandai pievienojās pagājušajā gadā par 95 miljoniem eiro no Amsterdamas kluba "Ajax". Līgumu viņš parakstīja līdz 2027. gadam ar iespēju vienošanos pagarināt vēl uz vienu gadu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu