Miezis un Lasmanis "Challenger" turnīrā Mongolijā iekļūst "play-off" spēlēs

Papildināts
TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Schutterstock.com

Latvijas 3x3 basketbola spēlētāji Nauris Miezis un Kārlis Lasmanis sestdien Mongolijā "Beijing" komandas sastāvā "Challenger" turnīru sāka ar zaudējumu pagarinājumā, bet otrajā spēlē svinēja uzvaru, iekļūstot ceturtdaļfinālā.

Pirmajā B apakšgrupas spēlē "Beijing", kas izsēta ar otro numuru, papildlaikā ar 19:20 piekāpās Ulanbatoras "Zaisan" (10.).

Lasmanis guva deviņus punktus, kā arī sakrāja septiņas atlēkušās bumbas un četras rezultatīvas piespēles, bet Mieža kontā par četriem punktiem un atlēkušajām bumbām. deviņus punktus guva Džu Juaņbo,

Otrajā grupas mačā latviešu pārstāvētā komanda ar 21:15 pieveica "Paris" (7.).

Spēlējot trijatā, Lasmanis sakrāja desmit punktus, četras atlēkušās bumbas un trīs rezultatīvas piespēles, Sunvei Džu guva sešus punktus, bet Miezis sakrāja piecus punktus un četras atlēkušās bumbas.

Ceturtdaļfinālā iekļūs apakšgrupas divas labākās komandas. "Beijing" jau nodrošinājusi vietu izslēgšanas turnīra spēlēs, bet galīgais vietu sadalījums grupā būs zināms pēc "Paris" un Zaisan" spēles.

Atšķirībā no pagājušās sezonas šogad Lasmanis un Miezis pārstāv Ķīnas vienību "Beijing", kas par ceļazīmēm uz Pasaules tūres posmiem cīnās "Challenger" un "Quest" turnīros.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu