Miezis un Lasmanis izcīna ceļazīmi uz Amsterdamas "Masters" turnīru

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Schutterstock.com

Latvijas 3x3 basketbola spēlētāji Nauris Miezis un Kārlis Lasmanis svētdien Mongolijā "Beijing" komandas sastāvā izcīnīja otro vietu "Challenger" turnīrā un nodrošināja ceļazīmi uz Amsterdamas "Masters" sacensībām.Latvijas 3x3 basketbola spēlētāji Nauris Miezis un Kārlis Lasmanis svētdien Mongolijā "Beijing" komandas sastāvā izcīnīja otro vietu "Challenger" turnīrā un nodrošināja ceļazīmi uz Amsterdamas "Masters" sacensībām.

"Beijing", kas izsēta ar otro numuru un spēlēja trijatā, vispirms ceturtdaļfinālā ar 21:12 pārspēja citu Ķīnas komandu "Futian" (5.), kurā lielāko lomu spēlē 3x3 basketbolisti no Beļģijas un Nīderlandes.

Pusfinālā pretī stājās mājiniece "Ulaanbaatar" (6.), kas tika pārspēta ar 16:21, bet finālā novājinātā sastāvā ar rezultātu 8:22 nācās atzīt beļģu vienības "Antwerp" (1.). pārākumu. Pēc iekļūšanas finālā pekinieši nodrošināja dalību oktobra sākumā Amsterdamā gaidāmajā "Masters" turnīrā.

Par turnīra vērtīgāko spēlētāju tika atzīts Antverpenes vienības basketbolists Niks Celiss.

Lasmanis ar 38 gūtiem punktiem bija turnīra otrs rezultatīvākais spēlētājs, bet Miezis ar 27 punktiem bija astotais. Miezim ar "Wuxi" komandu pārstāvošo serbu Stefanu Stojačiču bija dalīta labākā produktivitāte bez gūtajiem punktiem jeb "highlights" (abiem pa 18), bet Lasmanis un Celiss šajās ailēs sakrāja pa 17 punktiem.

Apakšgrupā "Beijing" vispirms papildlaikā ar 19:20 piekāpās Ulanbatoras "Zaisan" (10.), bet pēc tam ar 21:15 pieveica "Paris" (7.).

Atšķirībā no pagājušās sezonas šogad Lasmanis un Miezis pārstāv Ķīnas vienību "Beijing", kas par ceļazīmēm uz Pasaules tūres posmiem cīnās "Challenger" un "Quest" turnīros.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu