Usiks: Domāju, ka lielajā sportā man palicis ļoti maz laika

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Oleksandrs Usiks
Oleksandrs Usiks Foto: Reuters/ScanPix

Ukrainas boksa zvaigzne Oleksandrs Usiks sācis domāt par savu profesionāļa gaitu beigšanu. 

36 gadus vecais Usiks profesionālajā boksā ringā devies 21 cīņā un visās triumfējis, 13 dueļus noslēdzot priekšlaicīgi.

Usiks bija absolūtais čempions svara kategorijā līdz 90,2 kilogramiem, bet aizpagājušā gada septembrī atņēma visas četras jostas britam Entonijam Džošua supersmagsvaros. Pērn Džošua mēģināja revanšēties, taču tika pieveikts vēl vienu reizi.

"Par boksu, karjeru, kas joprojām ir labā stadijā, es domāju katru dienu. Man ir motivācija, es gribu trenēties, gribu boksēties," "ua.tribuna.com" citē Usika izteikumus. "Bet būsim reāli, es domāju, ka lielajā sportā man palicis ļoti maz laika."

Usiks amatieru ringā ir bijis Eiropas, pasaules un olimpiskais čempions. 2018. gada janvārī viņš Rīgā Pasaules Boksa supersērijas pirmās sezonas pirmā smagā svara kategorijas pusfinālā pēc punktiem uzvarēja latvieti Mairi Briedi.

"Es tiešām tuvojos tam brīdim, kad būs jādomā par ko citu, ar ko nodarboties pēc profesionālās karjeras beigšanas," teica Usiks. 

Septembra beigās izskanēja ziņas, ka Usiks ir vienojies par cīņu, kurā apvienotas visas četras prestižākās čempionu jostas smagajā svarā, ar Taisonu Fjūriju. 

Šis duelis varētu notikt Saūda Arābijā decembrī vai janvāra sākumā. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu