Video Miezis ar "Beijing" zaudē Čendu "Masters" pusfinālā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
3x3 basketbolists Nauris Miezis
3x3 basketbolists Nauris Miezis Foto: FIBA.com

Latvijas 3x3 basketbolista Naura Mieža pārstāvētā "Beijing", kurai savainojuma dēļ nevar palīdzēt Kārlis Lasmanis, svētdien piedzīvoja zaudējumu Čendu "Masters" turnīra pusfinālā, sacensības noslēdzot ceturtajā pozīcijā.

Turnīrā ar ceturto numuru izsētā "Bejing" dienas pirmajā spēlē, ceturtdaļfinālā ar 21:19 pagarinājumā pārspēja ASV vienību "Omaha", kas izlikt ar desmito numuru.

Miezis guva četrus punktus un izcīnīja sešas bumbas zem groza, bet 7+7 iekrāja Džu Juaņbo.

Vēlāk pusfinālā tiks piedzīvots zaudējums 19:22 "Liman" komandai no Serbijas (3.), kas liedza pekiniešiem sasniegt pirmo finālu sezonā.

Miezim šajā mačā bija pieci punkti, bet rezultatīvākais ar astoņiem punktiem bija Džu Sunvei.

Vēlāk finālā "Liman" ar rezultātu 21:20 pārspēja "Vienna" (2.), uzvaras grozu gūstot Stefanam Kojičam. "Liman" komandai tas ir pirmais tituls sezonā.

Apakšgrupā pekinieši ar 21:16 uzvarēja Japānas kvartetu "Saitama" (12.) un ar 16:21 piekāpās Lietuvas vienībai "Raudonvaris" (5.).

Lasmanis pēc Kataras "Challenger" turnīra finālā gūtā savainojuma tuvākajās nedēļās nevarēs doties laukumā.

Nākamnedēļ "Beijing" spēlēs Abū Dabī "Masters" turnīrā.

"Beijing" šosezon spēlējusi sešos "Masters" turnīros, no iepriekšējiem pieciem divos izcīnot trešās vietas, kā arī gūstot pa vienai ceturtajai, piektajai un desmitajai pozīcijai. Pēc turnīra Čendu pekinieši kopvērtējumā ir astotie divas pozīcijas virs "Rīgas" komandas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu