Cicips izstājas no ATP sezonas noslēguma turnīra

CopyDraugiem X Whatsapp
Stefans Cicips
Stefans Cicips Foto: AP/Scanpix

Grieķijas tenisists Stefans Cicips otrdien ATP sezonas noslēguma turnīrā, aizvadot otro maču, izstājās no sacensībām savainojuma dēļ.

Cicips, kurš ATP rangā atrodas sestajā pozīcijā, otrajā Zaļās grupas spēlē stājās pretī dānim Holgeram Rūnem (ATP 8.). Pēc trīs geimiem ar 2-1 vadība bija Rūne, taču mačs pēc trešā geima tika pārtraukts, jo Cicips to nespēja turpināt muguras savainojuma dēļ.

Jau pirms turnīra pirmās spēles, kurā Cicips ar 4-6, 4-6 piekāpās itālim Jannikam Sineram (ATP 4.), pastāvēja bažas par viņa veselības stāvoklis, tomēr grieķis aizvadīja pilnu cīņu, neradot pamatu satraukumam, ka viņš ir ticis pie nopietnāka savainojuma.

Otrdien vēl citā Zaļās grupas spēlē tiksies pasaules ranga līderis serbs Novaks Džokovičs un Siners. Džokovičs turnīru sāka ar uzvaru pār Rūni trīs setos ar 7-6 (7:4), 6-7 (1:7), 6-3, kamēr Siners pārspēja Cicipu.

Sezonas noslēguma turnīrā cīnās sezonas ranga astoņi labākie tenisisti, kuri sadalīti divās apakšgrupās. Pusfinālā iekļūs pirmo divu vietu īpašnieki.

Pērn finālā Džokovičs ar 7-5, 6-3 uzvarēja norvēģi Kasperu Rūdu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu