Video "Blackhawks" uzvarai pār "Ducks" komandu pietiek ar vieniem vārtiem

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačā ceturtdien uzvarai ar vieniem gūtiem vārtiem pietika Čikāgas "Blackhawks", kas savā laukumā ar 1:0 (0:0, 1:0, 0:0) pārspēja Anaheimas "Ducks" vienību.

Vienīgos vārtus mača 30. minūtē pēc Konora Bedārda un Tailera Džonsona piespēlēm guva Filips Kurašovs.

Mājinieku čehu vārtsargs Petrs Mrāzeks tika galā ar 37 viesu metieniem un pirmo reizi kopš 2021. gada aprīļa palika nepārspēts NHL mačā. Kopumā karjerā šī viņam bija 25."sausā" spēle.

Pretējos vārtos Mrāzeka tautietis Lukašs Dostals atvairīja 24 no 25 metieniem.

Pie "sausās" uzvaras ceturtdien tika arī Losandželosas "Kings", kas viesos ar 4:0 (2:0, 1:0, 1:0) pārspēja Monreālas "Canadiens" hokejistus.

"Kings" vārtsargs Kems Talbots atvairīja visus 24 mājinieku metienus un "Kings" sasniedza jaunu NHL rekordu no sezonas sākuma viesos izcīnītajās uzvarās pēc kārtas - 11.

Talbotam šī bija otrā "sausā" spēle šosezon, bet kopumā NHL karjerā viņš nepārspēts palicis 30 mačos.

Divus vārtus uzvarētāju labā guva Kvintons Baifīlds, pa reizei precīzi bija Drū Dautijs un Trevors Mūrs, bet ar trim rezultatīvām piespēlēm izcēlās Anže Kopitars.

Citā mačā par 16. spēlētāju NHL vēsturē, kurš sakrājis 1500 punktus ceturtdien kļuva Vašingtonas "Capitals" kapteinis Aleksandrs Ovečkins.

Ovečkins izcēlās ar rezultatīvu piespēli, bet viņa pārstāvētā komanda savā laukumā ar 4:5 (1:1, 2:1, 1:2, 0:0, 0:1) pēcspēles metienu sērijā atzina Dalasas "Stars" pārākumu.

Šosezon krievu uzbrucējs 23 mačos iekrājis 15 (5+10) punktus, bet kopumā karjeras laikā 19 sezonās Ovečkinam 1370 spēlēs tagad ir 1500 (827+673) punkti. Gūtajos vārtos viņš atpaliek tikai no Veina Grecka, kurš karjeras laikā ripu pretinieku vārtos raidīja 894 reizes.

"Capitals" rindās divus vārtus guva DIlans Stroms, bet pa reizei precīzi bija Aleksejs Protass un Jevgēņijs Kuzņecovs, kamēr "Stars" labā divi vārti Ropem Hincam, bet pa vieniem Tailerams Seginam un Meisonam Māršmentam. Uzvaras pēcspēles metiens Džeisona Robertsona kontā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu