Kazakevičs kompensāciju varētu saņemt pilnā apmērā

CopyDraugiem X Whatsapp
Dainis Kazakevičs
Dainis Kazakevičs Foto: Latvijas Futbola federācija

Dainis Kazakevičs, kurš ceturtdien zaudēja Latvijas nacionālās futbola komandas galvenā trenera amatu, kompensāciju varētu saņemt pilnā apmērā. Viņam bija spēkā līgumattiecības līdz 2024. gada beigām.

Latvijas Futbola federācijas (LFF) valde par Kazakeviča atbrīvošanu lēma ar balsu vairākumu - astoņi pret viens.

Tuvākajā laikā LFF jāatrod jauni kandidāti šim amatam - vietējie un ārvalstu speciālisti. Organizācijas prezidentam Vadimam Ļašenko līdz 31. janvārim jāpiedāvā jauni kandidāti. 

Lašenko gan žurnālistiem neviesa skaidrību, vai Kazakevičam tiks izmaksāta atlaišanas kompensācija vai alga par atlikušo laiku līguma termiņā, kas ir nākamā gada beigas. Taču prognozēja, kas tas, visticamāk, notiks. 

"Ceru, ka izdosies iekļauties rāmjos un atrast treneri līdz 31. janvārim, sagatavojot informāciju par kandidātiem un izvērtējot viņus. Pirmās spēles būs jau martā," teica Ļašenko, atklājot, ka ir vēlme slēgt līgumu uz vienu gadu ar iespēju to pagarināt.

Kazakevičs izlases grožus pārņēma 2020. gada sākumā, amatā nomainot Slavišu Stojanoviču.

Ar Kazakeviču pie stūres izlase spēlēja 2020. gada Pasaules kausa kvalifikācijā, UEFA Nāciju līgā un 2024. gada Eiropas čempionāta atlasē. Viņa vadībā izlase 41 mačā izcīnīja 11 uzvaras, 12 reizes spēlēja neizšķirti un piedzīvoja 18 zaudējumus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu