Noskaties Balceram lielisks sniegums uzvarētā Šveices čempionāta mačā

CopyDraugiem X Whatsapp
Rūdolfs Balcers
Rūdolfs Balcers Foto: ZSC Lions/Facebook

Latvijas hokejists Rūdolfs Balcers piektdien Šveices augstākās hokeja līgas (NL) spēlē izcēlās ar diviem vārtiem un rezultatīvu piespēli un palīdzēja Cīrihes "Lions" tikt pie panākuma.

"Lions" savā laukumā ar rezultātu 4:1 (1:0, 1:1, 2:0) pārspēja "Biel-Bienne".

Balcers abus vārtus guva trešajā periodā, bet pirms tam otrajā trešdaļā ar rezultatīvu piespēli palīdzēja noslēgt vairākumu ar precīzu metienu.

Viņš kopā uz ledus bija 16 minūtes un 23 sekundes, no tām 25 sekundes spēlējot vairākumā, un atzīmējās statistikā ar sešiem metieniem pa pretinieku vārtiem un vienu bloķētu metienu, noslēdzot maču ar pozitīvu lietderības koeficientu +2.

Vēl Ronalda Ķēniņa pārstāvētā "Lausanne" mājās ar 4:2 (0:0, 3:1, 1:1) apspēlēja "Ajoie" hokejistus, Oskars Lapinskis un Langnavas "Tigers" savā laukumā ar 4:2 (3:0, 0:0, 1:2) guva panākumu pār Ženēvas "Servette", bet "Lugano", Robertam Cjunskim paliekot uz rezervistu soliņa, viesos ar 1:2 (1:0, 0:1, 0:1, 0:1) pagarinājumā piekāpās "Ambri-Piotta".

Kopvērtējumā "Lions" ar 86 punktiem 41 mačā atrodas līderpozīcijā, "Lausanne" ar 72 punktiem ieņem ceturto vietu, "Lugano" ar 65 punktiem 42 mačos ir sestie, bet "Tigers" 42 spēlēs tikuši pie 54 punkta un atrodas 11. vietā 14 komandu konkurencē.

Iepriekšējā sezonā par Šveices čempioni kļuva Ženēvas "Servette", kas finālsērijā ar 4-3 pieveica "Biel-Bienne".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu