Jonass noslēdz Trentīno "Grand Prix" devītajā vietā

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Pauls Jonass
Pauls Jonass Foto: Bavo Swijgers

Latvijas motosportists Pauls Jonass svētdien Itālijā pasaules motokrosa čempionāta posma - Trentīno "Grand Prix" - otrajā braucienā MXGP klases sacensībās ierindojās desmitajā pozīcijā un abu braucienu summā posmu noslēdza devītajā vietā.

"Standing Construct Honda" braucējs Jonass, kurš pirmajā braucienā bija astotais, pēc neveiksmīga starta atguva vairākas pozīcijas un lielāko daļu otrā brauciena atradās desmitajā vietā, neķaujot konkurentiem izvirzīties vadībā.

Otrajā braucienā ātrākais bija spānis Horhe Prado ("GasGas"), kurš par 2,051 sekundēm apsteidza nīderlandieti Kalvinu Vlānderēnu ("Yamaha"), bet labāko trijnieku noslēdza šveicietis Žeremī Sīvers ("Kawasaki").

Abu braucienu summā posmā Trentīno "Grand Prix" pirmo vietu ar 45 punktiem izcīnīja Prado, otrais ar 41 punktu bija Francijas pārstāvis Romēns Fevrs ("Kawasaki") un trešo vietu ar 40 punktiem ieņēma slovēnis Tims Gajsers ("Honda"). Jonass noslēdza posmu ar 24 punktiem.

Pēc četriem posmiem pasaules čempionāta kopvērtējumā MXGP klasē līderis ar 219 punktiem ir Prado, otro vietu ar 206 punktiem ieņem Gajsers, bet trešo ar 174 punktiem - Fevrs. Jonass ar 142 punktiem atrodas piektajā pozīcijā.

Iepriekšējā sezonā kopvērtējumā uzvarēja spānis Horhe Prado ("GasGas"), aiz sevis atstājot Fevru un šveicieti Žeremī Sīveru, bet Jonass ar vairākiem savainojumiem ierindojās 19.vietā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu