Noskaties Latvijas hokeja leģendu mačam noskaidroti komandu sastāvi

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
ALeksandrs Ņiživijs, Armands Simsons, Rodrigo Laviņš
ALeksandrs Ņiživijs, Armands Simsons, Rodrigo Laviņš Foto: Latvijas Hokeja federācija (LHF)

Lai pateiktos saviem izcilajiem hokejistiem, 4. maijā "Arēnā Rīga" tiks rīkota Latvijas hokeja leģendu spēle (sākums plkst. 12:30), vēsta Latvijas Hokeja federācija (LHF).

Par komandu kapteiņiem izvēlēti Rodrigo Laviņš (baltā komanda) un Aleksandrs Ņiživijs (sarkanā komanda), kuri valstsvienībā aizvadījuši visvairāk spēļu. Laviņš ir rekordists ar 226 mačiem, bet Ņiživijs otrais ar 222 spēlēm.

Dalībnieki hokeja leģendu mačā atlasīti pēc nospēlētu spēļu daudzuma Latvijas valstsvienībā. Tāpat arī komandām izvēlēti treneri. Diemžēl, vairāki uzrunātie spēlētāji aizņemtības un veselības dēļ šajā spēlē nevarēs piedalīties.

Abu komandu kapteiņi piedalījās speciālā drafta ceremonijā, kurā izvēlējās savus spēlētājus. Svinīgā un jautrā gaisotnē drafta ceremonija norisinājās Latvijas hokeja izlases ģērbtuvē.

Bez maksas Latvijas hokeja leģendu spēli varēs apmeklēt līdzjutēji, kuri iegādājušies biļetes uz "Arēna Rīga" tās dienas vakara maču Latvija – Norvēģija. Šīs biļetes būs derīgas uz abām 4. maija spēlēm.

Savukārt atsevišķi biļetes uz leģendu maču varēs nopirkt par pieciem eiro, neskaitot biļešu tirgotāja un "Arēna Rīga" komisiju. Biļetes uz leģendu maču var iegādāties šeit

Sēdvietas uz leģendu spēli nebūs numurētas, tādēļ aicinām līdzjutējus vērot maču no "Arēna Rīga" pirmā līmeņa tribīnēm. "Arēna Rīga" durvis uz hokeja leģenda spēli tiks atvērtas plkst.11:45.

Biļetes uz 4. maija pārbaudes spēli starp Latvijas un Norvēģijas izlasēm var iegādāties šeit.

Laviņa komandā spēlēs Edgars Masaļskis, Lauris Dārziņš, Oļegs Sorokins, Gints Meija, Andrejs Ignatovičs, Guntis Galviņš, Vitālijs Pavlovs, Krišjānis Rēdlihs, Ģirts Ankipāns, Artis Ābols, Maksims Širokovs, Agris Saviels un Jānis Andersons.

Savukārt kopā ar Ņiživiju spēlēs Edgars Lūsiņš, Herberts Vasiļjevs, Mārtiņš Karsums, Normunds Sējējs, Gunārs Skvorcovs, Juris Opuļskis, Kristaps Sotnieks, Atvars Tribuncovs, Koba Jass, Aleksejs Širokovs, Vladimirs Mamonovs, Aleksandrs Jerofejevs un Māris Jass.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu