VIDEO Bokseris Briedis izteicis savdabīgu piedāvājumu sodītam baltkrievu blogerim (13)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas bokseris Mairis Briedis
Latvijas bokseris Mairis Briedis Foto: Paula Čurkste/LETA

Bokseris Mairis Briedis savā sociālā tīkla X kontā piedāvājies pārdoties videoblogerim Andrejam Burimam no Baltkrievijas, kurš savulaik sodīts par vardarbību pret sievieti.

Ar pseidonīmu Mellstroy pazīstamais Burims nesen preses uzmanības centrā nonāca pēc tam, kad kāds lietuviešu zēns viņa izteiktā izaicinājuma rezultātā nofilmējās ar Lietuvas prezidentu Gitanu Nausēdu.

Videoblogeris saviem sekotājiem bieži vien piedāvā dažādus izaicinājumus, pēc kuru izpildes apsola lielu naudu.

Burims iepriekš tiesāts par sievietes piekaušanu tiešsaistes translācijas laikā. Nu viņa uzmanību mēģina piesaistīt bokseris Mairis Briedis.

Briedis 18. maijā dosies ringā tajā pašā cīņu šovā, kad ilgi gaidīto cīņu aizvadīs brits Taisons Fjūrijs un līdz šim nepārspētais ukrainis Oleksandrs Usiks. 

Briedis Burimam piedāvājies uz revanša cīņu pret Džeiju Opetaiju iziet kreklā ar videoblogera ģīmetni. Par šādu slavināšanas kampaņu Briedis prasa vienu miljonu ASV dolāru.

Burims ziņu virsrakstos nokļuva 2020. gadā, kad tiešraides laikā saķēra jaunas sievietes galvu un to vairākas reizes sita pret galdu. Viņu ir bloķējušas tādas platformas kā "YouTube" un "Twitch", jo savā saturā viņš ietvēra azartspēļu reklāmu. Viņam pēcāk tika piespriests pusgada nosacīts cietumsods.

Briedis maijā aizvadīs pirmo ciņu kopš 2022. jūlija, kad viņš pēc tiesnešu lēmuma atzina Opetaijas pārākumu.

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu