Video Balinska pārstāvētā "Panthers" sasniedz Stenlija kausa izcīņas otro kārtu

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Floridas "Panthers" hokejisti
Floridas "Panthers" hokejisti Foto: AFP/SCANPIX

Latvijas aizsargs Uvis Jānis Balinskis pirmdien nepiedalījās Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē, kurā Floridas "Panthers" komanda izcīnīja ceturto uzvaru "play-off" turnīra pirmās kārtas sērijā.

"Panthers" mājās ar rezultātu 6:1 (0:0, 2:1, 4:0) uzveica Tampabejas "Lightning" komandu, tādējādi izcīnot panākumu Austrumu konferences ceturtdaļfināla sērijā līdz četrām uzvarām ar 4-1.

Stenlija kausa izcīņas otrajā kārtā "Panthers" spēkosies ar Bostonas "Bruins" vai Toronto "Maple Leafs". Šobrīd sērijā ar 3-1 vadībā ir "Bruins" komanda.

Uzvarētāju labā ar diviem gūtiem vārtiem un rezultatīvu piespēli (2+1) izcēlās Somijas hokejists Aleksandrs Barkovs un kanādietis Kārters Verheigī.

"Panthers" krievu vārtsargs Sergejs Bobrovskis atvairīja 31 no 32 metieniem (96,9%) un tika atzīts par mača otro zvaigzni.

Par mača labāko spēlētāju atzina Barkovu, bet Verheigī izpelnījās spēles trešās zvaigznes godu.

"Lightning" labā vienīgos vārtus guva zviedru aizsargs Viktors Hedmans, bet krievu vārtsargs Andrejs Vasiļevskis atvairīja 33 no 37 metieniem (89,2%).

Balinskis savā NHL debijas sezonā regulārajā čempionātā 25 mačos guva vienus vārtus un veica divas rezultatīvas piespēles, bet "play-off" viņš vēl nav spēlējis.

27 gadus vecais Balinskis janvārī pagarināja līgumu ar "Panthers" uz vēl divām sezonām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu