Fūrijs: Ja Usiks gribēs uzvarēt vairāk nekā es, viņš uzvarēs

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Taisons Fjūrijs
Taisons Fjūrijs Foto: AP/Scanpix

WBC čempions smagajā svarā brits Taisons Fjūrijs dalījies savās pārdomās par gaidāmo boksa cīņu ar līdz šim nepārspēto ukraini Oleksandru Usiku.

Ilgi gaidītais duelis cīņā par absolūtā čempiona titulu notiks 18. maijā Saūda Arābijā. 

"Cīņa nesastāv no tā, ka viņš ir mazāks vai lielāks par mani. Domāju, ka viss būs atkarīgs no tā, kurš vēlēsies uzvarēt vairāk. Ja tas ir viņš, viņš uzvarēs. Ja tas būšu es, tad uzvara būs mana," "Queensberry Promotions" norādīja Fjūrijs. 

"Viņš ir pierādījis, ka spēj cīnīties ar lielajiem smagsvariem. Ir pieveicis Entoniju Džošua un Danielu Dibuā. Un viņi ir diezgan lieli smagsvari. Es cīnīšos pret elites klases bokseri, kurš nav tikai meistarīgs, bet arī spītīgs un ar augstu vēlmi uzvarēt. Mums abiem ir talants, ir savi plusi un mīnusi, un tas viss būs atkarīgs no tā, kurš to vēlēsies vairāk," uzskata britu boksa zvaigzne. 

37 gadus vecais Usiks profesionālajā boksā ringā devies 21 cīņā un visās triumfējis, 13 dueļus noslēdzot priekšlaicīgi. Usiks bija absolūtais čempions svara kategorijā līdz 90,2 kilogramiem. Savā pēdējā cīņā viņš ar tehnisko nokautu uzveica Dubuā.

Savukārt Fjūrijs profesionālajā karjerā nav cietis nevienu zaudējumu, 35 aizvadītajās cīņās izcīnot 34 uzvaras. Vienu reizi viņš cīnījies neizšķirti pret Deonteju Vailderu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu