Foto un video Martins Laviņš: Laukumā vienmēr pārstāvam arī visus mūsu atbalstītājus

TVNET Sports
Martins Laviņš
Martins Laviņš Foto: Jānis Škapars/TVNET GRUPA

Latvijas hokeja izlases debitants Martins Laviņš neslēpa, ka izdevies piepildīt sapni - spēlēt pasaules čempionātā. Viņš arī priecājas par jūtamo līdzjutēju atbalstu, kas hokejistus dzinis uz priekšu. 

Latvijas hokejisti otrdien pasaules čempionātā Ostravā, zaudējot noslēdzošajā apakšgrupas mačā ASV ar 3:6, neiekļuva ceturtdaļfinālā un noslēdza turnīru devītajā pozīcijā.

"Ļoti patīkami, ka cilvēki mūs tā... atbalsta un dzen mūs uz priekšu," pēc atgriešanās Latvijā no Ostravas sarunā ar TVNET sacīja valstsvienības pasaules čempionātu debitants Martins Laviņš. "Vienmēr, kad dodamies laukumā, pārstāvam arī visus mūsu atbalstītājus. Sapņa piepildījums."

Treneri pēc noslēdzošās spēles hokejistiem norādīja, ka ar komandas spēlētājiem lepojas. 

"Kopumā nocīnījāmies kā lauvas," teica Laviņš.  

Viņš atklāja, ka atvaļinājuma laikā vēlas doties uz laukiem un ieiet pirtī. Ilgi bez fiziskām aktivitātēm neiztiks un jau drīz atsāks treniņus. 

Rodrigo Ābols izteicās, ka viņam visspilgtāk atmiņā no čempionāta palikusi izcīnītā uzvara 3:2 pēcspēles metienu sērijā pret Slovākijas komandu. 

Foto: Latvijas hokeja izlases sagaidīšana Rīgas lidostā

Latvijas hokejisti turnīru sāka ar trim uzvarām, ar 5:4 papildlaikā pieveicot Polijas izlasi, ar 3:2 pagarinājumā - Franciju un ar 2:0 pamatlaikā - Kazahstānu. Pēc tam ar 1:8 tika atzīts Vācijas pārākums un ar 2:7 zaudēts Zviedrijai, bet iepriekšējā mačā ar 3:2 pēcspēles metienu sērijā tika uzvarēta Slovākija.

Pasaules čempionāts Čehijas pilsētās Prāgā un Ostravā norisināsies līdz 26. maijam.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu