Video ASV hokeja izlases kapteinis Tkačuks: Ir skumji

TVNET Sports
Breidijs Tkačuks (no kreisās)
Breidijs Tkačuks (no kreisās) Foto: AP/Scanpix

ASV hokeja izlases kapteinis Breidijs Tkačuks pēc ceturtdaļfināla nepārvarēšanas pasaules čempionātā neslēpa vilšanos un izteicās, ka viņam ir skumji.

ASV izlase ar 0:1 Prāgā piekāpās Čehijas komandai, kas iekļuva pusfinālā. 

27. minūtē čehiem bija nepieciešamas 16 sekundes, lai realizētu vairākumu. Pēc Davida Špačeka metiena no zilās līnijas ripa trāpīja pa nūju amerikāņu spēlētājam, tad pa Pavelu Zahu un ielidoja vārtos - 1:0 Čehijas labā. Vēlāk tas izrādījās vienīgais vārtu guvums šajā spēlē. 

"Tas ir skumji," IIHF mājas lapā citēts Tkačuks. "Mēs ieradāmies šeit, lai izcīnītu zeltu, tāpēc šobrīd ir grūti kaut ko pateikt. Domāju, ka aizvadījām labu spēli, taču neizmantojām savas iespējas."

Tkačuks atzina, ka pretinieks atdevis visus spēkus, lai sasniegtu pusfinālu. "Mūsu ripu ceļā vienmēr bija trīs četri spēlētāji. Čehija aizvadīja lielisku spēli," norādīja ASV komandas kapteinis Tkačuks, kurš šajā čempionātā astoņās spēlēs atzīmējās septiņiem vārtu guvumiem un sešām rezultatīvām piespēlēm. 

Vārtsargs Lukāšs Dostals aizvadīja "sauso" spēli, atvairot 36 metienus. 

"Viņš ir neticams. Tur tiešām vairāk nav ko piebilst," sacīja Čehijas izlases uzbrucējs Dominiks Kubalīks. "Viņš ir ar mums, un mēs esam priecīgi, ka viņš ir mūsu komandas sastāvdaļa."

Pusfinālā Čehijas izlase spēkiem mērosies ar Zviedrijas valstsvienību. 

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu