Šodienas redaktors:
Gatis Kreceris

Video Pļaviņš ar Bjalokozu izcīna otro vietu "King of the Court" turnīrā Nīderlandē

Mārtiņš Pļaviņš
Mārtiņš Pļaviņš Foto: Vadims Morozovs

Latvijas pludmales volejbola spēlētājs Mārtiņš Pļaviņš aizvadītajā nedēļas nogalē Utrehtā kopā ar angli Frederiku Bjalokozu izcīnīja otro vietu "King of the Court" turnīrā, kurā startēja valstu jauktie dueti.

Finālā starp pieciem duetiem iekļuva trīs pāri ar Latvijas pludmales volejbolistiem. Pirmajā kārtā no cīņas izstājās Edgars Točs un nīderlandietis Aleksandrs Brūvers, bet otrajā kārtā turnīrs noslēdzās Aleksandram Samoilovam un Stefanam Būrmansam.

Pēdējā kārtā titulu nodrošināja spānis Alehandro Uerta un austrietis Kristofs Dreslers, atstājot aiz sevis Pļaviņu ar pārinieku, bet trešo vietu guva norvēģis Annešs Mūls un itālis Adrians Karambula.

Pusfināla barjeru nepārvarēja Jānis Šmēdiņš ar igauni Martu Tīsāru. Sieviešu turnīrā līdz finālam neaizsniedzās Anastasija Samoilova un vāciete Sandra Itlingere.

"Queen and King of the Court" turnīros pretinieki spēlē 15 minūšu maču. Spēles laukuma viena puse tiek dēvēta par "karaļa" pusi. Šajā pusē spēlējošais duets uzņem servi, tādējādi iegūstot nelielas priekšrocības. Laukumu pamet izspēli zaudējušie, viņu vietā stājoties nākamajam pārim. "Karaļa" pusē duets turpina spēlēt, līdz zaudē izspēli. Pēc katra 15 minūšu raunda viens vai vairāki dueti ar mazāko punktu skaitu izstājas no turpmākajām sacensībām.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu