Šodienas redaktors:
Gatis Kreceris

Video Tralmaks realizē soda metienu Čehijas ekstralīgas mačā

Latvijas hokeja uzbrucējs Eduards Tralmaks
Latvijas hokeja uzbrucējs Eduards Tralmaks Foto: Rytíři Kladno (Facebook)

Latvijas uzbrucējs Eduards Tralmaks svētdien Čehijas hokeja ekstralīgas mačā realizēja soda metienu, gūstot savus otros vārtus sezonā.

Kladno "Rytīri" viesos ar 3:2 (2:1, 0:0, 0:1, 0:0, 1:0) pēcspēles metienu sērijā pārspēja Liberecas "Bīli Tygri".

Tralmaks spēles desmitajā minūtē realizēja komandas biedra nopelnīto "bullīti" un tobrīd panāca 2:0, taču pēcspēles metienu sērijā latvieša raidījums nebija precīzs. Šajā mačā Tralmaks uz ledus bija 19 minūtes un 25 sekundes, četrreiz meta pa vārtiem un iekrāja pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Tikmēr ar sesto uzvaru pēc kārtas aizsarga Kristapa Zīles pārstāvētā Litvīnovas "Verva" laboja ekstralīgas sezonas sākuma rekordu, viesos ar 2:1 (1:0, 0:1, 1:0) pārspējot "Olomouc". Tāpat panākums aizsargam Kristiānam Rubīnam ar Plzeņas "Škoda", kas mājās ar 3:1 (0:0, 1:1, 2:0) bija pārāka pār Brno "Kometa".

Citā spēlē brāļu Roberta un Riharda Bukartu pārstāvētā Vītkovices "Ridera" viesos ar 4:2 (1:1, 2:0, 1:1) uzveica Karlovi Vari "Energie" ar aizsargiem Jāni Jaku un Robertu Mamčicu ierindā. Ralfa Freiberga un Oskara Batņas pārstāvētā Hradeckrālovas "Mountfield" izbraukumā ar 1:4 (0:0, 1:1, 0:3) atzina Tršinecas "Ocelari" pārākumu.

Zīles pārstāvētā Litvīnovas komanda ir vienīgā, kas šajā sezonā sešās spēlēs vēl nav zaudējusi punktus.

Iepriekšējā sezonā Tršinecas "Ocelari" finālsērijā ar 4-3 pieveica pamatturnīra uzvarētāju Pardubices "Dynamo".

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu