Trešo reizi Rīgā notiks «Rīgas Sporta nakts 2013»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

31. maijā jau trešo reizi notiks publiskais pasākums «Rīgas Sporta nakts 2013», kura mērķis ir veicināt sporta un aktīvās atpūtas popularitāti, iepazīstināt Rīgas iedzīvotājus un viesus ar sportošanas iespējām, TVNET informē organizatori.

Iepriekšējos gados pasākums kļuvis par vienu no masveidīgākajiem brīvdabas sporta pasākumiem Rīgas pilsētā.

Šogad lielākā daļa «Rīgas Sporta nakts» aktivitātes norisināsies gar pilsētas kanālu. Tur tiks izvietotas sporta federāciju, sporta klubu un ar sportu saistītu uzņēmumu prezentācijas vietas. Savukārt centrālajā laukumā pie Brīvības pieminekļa no plkst. 22:00 norisināsies krāšņi šovi, dažādu sporta veidu paraugdemonstrējumi un konkursi pasākuma apmeklētājiem.

Kronvalda parks tiks nodots bērnu un jauniešu rīcībā. Organizatori ģimenes aicinās uz «DnB aktīvās atpūtas zonu ģimenēm». Centrālajā laukumā uz skatuves uzstāsies bērni un jaunieši, kuri iepazīstinās ar dažādiem sporta veidiem, būs konkursi un dejas.

Rīgas kanālā otro reizi norisināsies Latvijas augstskolu airēšanas sacensības. Apmeklētāji varēs vērot arī airēšanas sporta paraugdemonstrējumus, rafteru uzstāšanos un veikborda šovu.

«Rīgas Sporta nakts» organizatori aicina pieteikties sporta klubus, federācijas, interešu centrus un bērnu un jauniešu centrus, lai parādītu rīdziniekiem un Rīgas viesiem, ar ko nodarbojas, un aktīvi iesaistītos šajā pasākumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu