Jaunākās bildes no Dakāras rallijreida (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Šā gada Dakāras rallijreids tā dalībniekus itin nemaz nelutina - Dienvidamerikas svelme mijas ar spēcīgām lietusgāzēm, kuru dēļ pārplūst upes un divus posmus jau ir nācies atcelt, jo dalībnieki vienkārši nespēj finišēt.

2013. gada Dakāras rallijreids strauji tuvojas finišam. Trīs atlikušajos posmos sportistiem ir jāveic 2080 kilometri, un tad jau svētdien Čīles galvaspilsētā Santjago notiks svinīgā uzvarētāju apbalvošana.

Automobiļu ieskaitē līderis patlaban ir Stefans Peterhansels ar pamatīgi pārbūvēto MINI Countryman rallijreidu auto. Viņš tuvāko sekotāju Žinelu de Viljēru no Dienvidāfrikas apsteidz par vairāk nekā 51 minūti un saglabā ļoti labas izredzes par Dakāras rallijreida uzvarētāju kļūt jau 11. reizi. Iepriekš viņš sekmīgs sešas reizes bijis ar motociklu un četras reizes ar auto.

Motociklu ieskaitē kopvērtējuma tabulas augšgalā atrodas pagājušā gada uzvarētājs Sirils Desprē no Francijas. Ar KTM startējošais sportists tuvāko sekotāju Ruvenu Fariju no Portugāles apsteidz par nedaudz vairāk kā 13 minūtēm.

Kvadriciklu ieskaitē līderis trīs posmus pirms finiša ir argentīnietis Markoss Patronelli, viņš gandrīz 2 stundas ir priekšā čīlietim Ignasio Kasalem, bet kravas auto ieskaitē līderis ir krievs Eduards Nikolajevs ar Kamaz. Viņš citu Kamaz braucēju un arī Krievijas pārstāvi Airatu Mardejevu apsteidz par 35 minūtēm.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu