Spāņi demonstrē muskuļus latviešiem

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Spānijas basketbolisti, kas būs Latvijas vīriešu izlases pretinieki Eiropas meistarsacīkšu finālturnīrā, vakar pārbaudes spēlē guva virsroku pār Vāciju, tajā pašā laikā par "Efes Pilsen" kausa ieguvējiem kļuva mājinieki Turcijas izlase.

18 punktus gūstot Huanam Karlosam Navarro, spāņi apspēlēja vāciešus ar 75:68, bet deguna savainojumu jau spēles 52. sekundē guva viens no Spānijas izlases līderiem Hosē Garbahosa.

Ar 10 punktiem un 12 atlēkušajām bumbām uzvarētāju rindās izcēlās Felipe Reijess, bet Vācijas izlasē tradicionāli rezultatīvākais bija NBA zvaigzne Dirks Novickis - 24 punkti un deviņas atlēkušās bumbas.

Ar spāņiem Eiropas meistarsacīkstēs latvieši tiksies grupu turnīra otrajā dienā - 17. septembrī pulksten 18.30.

Par "Efes Pilsen" kausa ieguvējiem kļuva Turcijas basketbolisti, kas finālā negaidīti pārliecinoši ar 81:56 uzvarēja Atēnu olimpisko spēļu vicečempionus itāļus.

Spēlē par trešo vietu Krievija ar 89:82 uzvarēja Slovēniju. Rezultatīvākais uzvarētājiem ar 16 punktiem bija Džons Roberts Holdens, 15 guva Viktors Hrjapa, bet 14 punkti Sergeja Moņas kontā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu