Lietuvas rezervisti grauj īrus, Šalenga savainots

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Lietuvas basketbola izlase vakar pārbaudes spēlē savā laukumā ļoti pārliecinoši uzvarēja Īriju, diemžēl komandas lazareti papildināja savainotais uzbrucējs Daiņus Šalenga.

Vakar Lietuva savā laukumā "Siemens" arēnā uzvarēja Īrijas izlasi ar 97:62, taču jau mača sākumā ceļgala savainojumu guva viens no vadošajiem spēlētājiem Daiņus Šalenga.

Viņš ir papildinājis jau tā garo savainoto spēlētāju sarakstu, kur ar lauztu degunu ir Kšištofs Lavrinovičs, Sims Jasaitis un pēc kontakta ar Kaspara Kambalas elkoni arī Roberts Javtoks.

Pret īriem atpūtas diena bija komandas zvaigznei Arvīdam Macijauskam, taču tik un tā - praktiski ar otro sastāvu - Lietuvas izlases pārākums bija iespaidīgs.

Pa 16 punktiem leišu labā guva Simons Serapins un Vids Ginēvičs, bet Pasaules junioru čempiona Pauļus Jankūna kontā - 15 punkti un desmit atlēkušās bumbas.

Pirms Eiropas meistarsacīkšu finālturnīrā, kurā Lietuva spēlēs B grupā kopā ar Horvātiju, Turciju un Bulgāriju, lietuviešiem vēl atlikusi tikai viena pārbaudes spēle - 8. septembrī Maskavā ar Krieviju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu