Macijausks un jaunā lietuviešu sensācija

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pirmo pārbaudes spēli, gatavojoties Eiropas meistarsacīkšu finālturnīram, Lietuvas basketbola izlases sastāvā ir aizvadījis komandas līderis Arvīds Macijausks, palīdzot savai komandai izcīnīt uzvaru pār Slovēniju.

Četru izlašu turnīrā Podgoricā (Serbija un Melnkalne) lietuvieši apspēlēja slovēņus ar 94:85, bet Macijausks savā debijas mačā izcēlās ar desmit gūtajiem punktiem, kamēr rezultatīvākais ar 17 - par pārsteigumu visiem - bija 2005. gada pasaules U-21 čempions Pauļus Jankūns.

2,05 metrus garais uzbrucējs, kurš līdz šim bija aizvadījis tikai pāris treniņus kopā ar pieaugušo izlasi, laukumā devās pirmās ceturtdaļas beigās, bet līdz puslaika beigām jau bija pamanījies iemest 13 punktus un nodrošināt Lietuvai 15 punktu pārsvaru.

16 punktus uzvarētāju labā guva Sims Jasaitis (Lietuvos Rytas). 13 punkti Ramūna Šiškauska, bet 11 - Roberta Javtoka kontā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu