IIHF pārstāvji ieradīsies Rīgā palīdzēt rīkot PČ

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Starptautiskās hokeja federācijas (IIHF) pārstāvji septembrī ieradīsies Rīgā, lai Latvijai palīdzētu organizēt 2006.gada pasaules hokeja čempionātu, aģentūrai LETA pastāstīja Latvijas Hokeja federācijas (LHF) prezidents Kirovs Lipmans.

Pirmā delegācija ieradīsies jau 1.septembrī, bet mēneša laikā Latviju apmeklēs vēl divas delegācijas. Lipmans pastāstīja, ka pēc tam, kad IIHF sniegta informācija par Latvijas valdības lēmumu mazās halles celtniecības jomā, sācies aktīvs čempionāta organizēšanas darbs. LETA jau ziņoja, ka Lipmans un 2006.gada pasaules hokeja čempionāta rīcības komitejas vadītājs Guntis Ulmanis šodien Šveices pilsētā Cīrihē IIHF iepazīstināja ar Latvijas gatavošanos čempionāta norisei Rīgā. Esot pārrunāti čempionāta noteikumi, jautājumi par izlozes kārtību, kas paredzēta Rīgā nākamā gada 18.maijā, un citi organizatoriski jautājumi. Pēc Lipmana teiktā, turpmāk IIHF pārstāvji bieži apmeklēs Rīgu, lai palīdzētu Latvijai sarīkot hokeja čempionātu. Latvijā ieradīšoties arī pārstāvji no starptautiskajām kompānijām, kuras no IIHF iegādājušās mārketinga pasākumu tiesības čempionātam. Jau ziņots, ka vakar valdība atbalstīja "Skonto" grupā ietilpstošā SIA "Stadions" piedāvājumu čempionātam nepieciešamo mazo hokeja halli izveidot, pārbūvējot "Skonto" kompleksu Rīgā. Savukārt multifunkcionālo halli uzticēts celt Igaunijas celtniecības kompānijai "Merko Ehitus" piederošajai SIA "Merks".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu