Lipmans un Ulmanis dodas uz Cīrihi

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas Hokeja federācijas (LHF) prezidents Kirovs Lipmans un 2006.gada pasaules hokeja čempionāta rīcības komitejas vadītājs Guntis Ulmanis šodien dosies uz Cīrihi, Šveicē, lai Starptautisko hokeja federāciju (IIHF) iepazīstinātu ar Latvijas gatavošanos čempionāta norisei Rīgā.

Ulmanis vakar valdības sēdē sacīja, ka IIHF vēlas pēdējo reizi noskaidrot jautājumu par sporta bāzēm Latvijā - kā sokas ar čempionātam nepieciešamās lielās un mazās hokeja halles būvniecību. Tāpat Šveicē ir ieplānota tikšanās ar starptautiskām kompānijām, kuras no IIHF iegādājušās mārketinga pasākumu tiesības čempionātam Rīgā, savukārt pēc 10 dienām Latvijas galvaspilsētā viesosies televīzijas kompānija, kurai IIHF pārdevusi čempionāta pārraidīšanas tiesības. Jau ziņots, ka vakar valdība atbalstīja "Skonto" grupā ietilpstošā SIA "Stadions" piedāvājumu 2006.gada hokeja čempionātam nepieciešamo mazo hokeja halli izveidot, pārbūvējot "Skonto" kompleksu Rīgā. Šim mērķim no valsts tiks atvēlēti 2,5 miljoni latu. Savukārt multifunkcionālo halli uzticēts celt Igaunijas celtniecības kompānijai "Merko Ehitus" piederošajai SIA "Merks".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu