Šodien Ministru kabinetā ies karsti

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien Ministru kabineta sēdē pirmais jautājums ir par 2006.gada pasaules hokeja čempionāta mazo haļļu projektu piedāvājumu, rāda publiskotā sēdes darbakārtība. Aicināti ierasties gan Rīgas piedāvātā varianta autori, gan Liepājas domes pārstāvji.

Liepājas projektu prezentēs un aizstāvēs pilsētas galva Uldis Sesks un Attīstības pārvaldes vadītājs Gunārs Ansiņš. Jau rakstījām, ka rīdzinieki piedāvā par valsts naudu pārveidot privāto "Skonto" halli, kas pēc čempionāta atkal būs jāpārbūvē, savukārt Liepāja sola savu halli noslogot arī pēc čempionāta, turklāt no valsts šim projektam prasa uz pusi mazāk naudas, lielu daļu izmaksu uzņemas arī pašvaldība, bez tam būšot piesaistīts arī privātais kapitāls. Neraugoties uz to, LHF prezidents Kirovs Lipmans, kurš ir Liepājas domes deputāts, tomēr ir par Rīgas projektu. Tādu pašu nostāju paudis eksprezidents Guntis Ulmanis, savukārt premjers Indulis Emsis paziņojis, ka vispirms Liepājā jāatjauno karstā ūdens piegāde, tad varēšot cerēt uz halli.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu