IIHF saglabā Latvijai tiesības rīkot 2006.gada pasaules čempionātu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Starptautiskā Hokeja federācija (IIHF) ir nolēmusi saglabāt Latvijai tiesības rīkot 2006.gada pasaules hokeja čempionātu, aģentūra LETA uzzināja Latvijas Hokeja federācijā (LHF).

Kā ziņots, LHF prezidents Kirovs Lipmans iepriekš bija pārliecināts, ka ir paveikts viss, lai pārliecinātu IIHF, ka Latvija spēj sarīkot čempionātu. Lai tiesības rīkot čempionātu tiktu saglabātas Latvijai, Lipmans IIHF iesniedza līgumu starp Rīgas domi un SIA "Merks" par zemes nomu, bankas garantijas vēstuli SIA "Merks" par būvniecības finansēšanu, būvniecības grafiku, LHF vienošanos ar SIA "Merks" par halles iznomāšanu čempionāta rīkošanai, kā arī būvvaldes izsniegto būvatļauju halles būvniecības nulles ciklam. LHF par halles būvnieku ir izraudzījusies SIA "Merks", un šā gada 1.jūnijā tika parakstīts trīspusējais līgums starp SIA "Multihalle", SIA "Merks" un Rīgas domi par zemes nomu 2006.gada pasaules hokeja čempionātam nepieciešamās daudzfunkcionālās halles celtniecībai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu