Promouteris Hērns: Briedis ir zaudējis saikni ar realitāti (10)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Edijs Hērns (no labās) un Lorenss Okolijs
Edijs Hērns (no labās) un Lorenss Okolijs Foto: Reuters/ScanPix

Turpinot apspriest Maira Brieža aktualitātes sociālajos tīklos, kur Latvijas boksa zvaigzne uz cīņu izaicina "jūtūberi" Džeiku Polu, pazīstamais promouteris Edijs Hērns pauda, ka latvietis ir zaudējis saikni ar realitāti.

Ceturtdien risinājās brita Lorensa Okolija un poļa Mihala Cešlaka cīņai veltītā preses konference. Tajā tika piesaukts arī Brieža vārds. 

Iepriekš Brieža pārstāvis Kalle Zauerlands aicināja Hērnu sarīkot Okolijam dueli pret Briedi. 

Pēdējā laikā Briedis pievērsies Džeikam Polam, ar kuru vēlas boksēties. Latvijas bokseris pat uz kreisās kājas augšstilba izveidoja tetovējumu ar uzrakstu "Džeika sliktā karma". 

Minētajā preses konferencē Hērns sacīja: "IBF čempions Mairis Briedis ir zaudējis saikni ar realitāti. Nezinu, ko viņš dara..."

"Dažkārt oponentam pārceļas cīņas, kas var ietekmēt arī tavus plānus, un tad tu redzi, kā Mairis Briedis ņemas ap Džeiku Polu... Un tas nešķiet prāta darbs. Ko tu par to domā? Vai tu vienkārši koncentrējies savam darbam," Hērns jautāja Okolijam, kurš atbildēja, ka pilnībā visu savu uzmanību koncentrējis cīņai ar Cešlaku. 

Okolija un Cešlaka cīņa paredzēta 27. decembrī Londonā. 

Iepriekš arī pats Okolijs neslēpa, ka vēlas cīņu pret Briedi. Latvijas boksera promouters Zauerlands intervijā "Sportsmail" izteicās, ka viņi ringā varētu tikties šī gada vasarā. Pirms tam gan Briedim jāaizvada cīņa Austrālijā pret vietējo cīkstoni Džeiju Opetaiju, kurš karjerā ir nepārspēts - 21 uzvara (17 nokauti).

Brieža īpašumā ir Starptautiskās boksa federācijas (IBF) josta, bet Okolijs ir Pasaules boksa organizācijas (WBO) čempiona jostas glabātājs. 

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu