Atcelta Krievijas Bobsleja federācijai piespriestā diskvalifikācija (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Starptautiskās Bobsleja un skeletona federācijas (IBSF) Apelācijas tribunāls atcēlis organizācijas izpildkomitejas lēmumu, kas tika pieņemts martā, par Krievijas Bobsleja federācijas (FBR) pagaidu diskvalifikāciju, vēsta Krievijas ziņu aģentūra TASS. 

Par to paziņojusi FBR prezidente Jeļena Aņikina.

Apelāciju FBR iesniedza martā, un tagad tā apmierināta, kas nozīmē, ka Krievijas sportisti varēs piedalīties IBSF organizētajās sacensībās.

IBSF martā paziņoja, ka uz laiku pārtrauc Krievijas darbību organizācijā. To darīja pēc Starptautiskās Olimpiskās komitejas (SOK) aicinājuma.

"Šodien mūsu federācija saņēma IBSF Apelācijas tribunāla lēmumu un, pamatojoties uz šo spriedumu, IBSF Izpildkomitejas 2022. gada 2. marta lēmums apturēt mūsu federācijas darbību ir atcelts. Mēs esam ļoti gandarīti par šo starptautiskās federācijas Apelācijas tribunāla lēmumu un turpinām attīstīt savu sporta veidu," TASS norādīja Aņikina.

Iepriekš Latvijas Bobsleja un skeletona federācija (LBSF) pauda skaidru nostāju Krievijas iebrukuma Ukrainā situācijā, atsakoties piedalīties sacensībās, kurās startēs Krievijas sportisti.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu