Dončičs nosauc pēc savām domām šobrīd labāko spēlētāju NBA

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
NBA zvaigznes Jannis Adetokunbo un Luka Dončičs
NBA zvaigznes Jannis Adetokunbo un Luka Dončičs Foto: Reuters/ScanPix

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) patlaban labākais spēlētājs ir grieķis Jannis Adetokunbo no Milvoki "Bucks", uzskata Dalasas "Mavericks" zvaigzne Luka Dončičs.

"Mavericks" svētdien izbraukumā ar rezultātu 115:124 (33:41, 29:32, 34:31, 19:20) atzina "Bucks" pārākumu un piedzīvoja ceturto zaudējumu pēc kārtas.

Dončičs guva 27 punktus un veica 12 rezultatīvas piespēles, savukārt Adetokunbo izcēlās ar 30 punktiem un 11 izcīnītām atlēkušajām bumbām.

"Ir grūti spēlēt pret tādu čali," sacīja Dončičs. "Viņš šobrīd ir labākais spēlētājs NBA. Viņš ir teju neapturams," turpināja Slovēnijas basketbolists.

"Ir jautri skatīties, kā viņš spēlē. Taču nav jautri, kad viņš spēlē pret tevi," piebilda "Mavericks" zvaigzne.

Dončičs patlaban ir sezonas rezultatīvākais spēlētājs ar 33,1 punktu vidēji mačā, tikmēr Adetokunbo ar 30,9 punktiem ierindojas ceturtajā pozīcijā.

Otro un trešo vietu rezultatīvāko spēlētāju sarakstā ieņem attiecīgi Stefans Karijs (31,4) un Šejs Džildžess-Aleksandrs (31,1), kuri pārstāv Goldensteitas "Warriors" un Oklahomasitijas "Thunder".

"Bucks" ar 14 uzvarām un pieciem zaudējumiem ieņem otro vietu Austrumu konferencē aiz līderes Bostonas "Celtics" (16-4).

Dāvja Bertāna pārstāvētā "Mavericks" ar bilanci 9-10 ierindojas 11. pozīcijā Rietumos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu