Useins Bolts pārsteidz ar izvēli, kuru komandu viņš atbalsta Pasaules kausā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Useins Bolts
Useins Bolts Foto: AP/Scanpix

Vieglatlētikas superzvaigzne Useins Bolts atklājis, kuru komandu viņš atbalsta Katarā notiekošajā Pasaules kausa izcīņā futbolā.

Pasaules rekordists 100 un 200 metru sprintā, astoņkārtējais olimpiskais čempions ir liels futbola fans. Turklāt pirms pāris gadiem viņš pat izmēģināja spēkus profesionāla futbolista karjerā.

Bolts ikdienā fano par Anglijas slaveno klubu Mančestras "United", tāpēc viņam ir skumji, ka portugālis Krištianu Ronaldu nesen pārtrauca sadarbību ar komandu.

"Ir skumji redzēt, ka viņš dodas prom," "Eurosport" citē Boltu. "Viņam pagājušajā sezonā bija ļoti nozīmīga loma. Viņš nosargāja mums vietu premjerlīgā."

"Novēlu viņam visu to labāko. Esmu liels Krištianu Ronaldu fans," sacīja Jamaikas slavenais vieglatlēts.

Varētu šķist, ka Pasaules kausā Bolts atbalsta Ronaldu pārstāvēto Portugāles izlasi. Tomēr ir gluži pretēji - viņš fano par Argentīnu ar Lionelu Mesi priekšgalā. 

"Argentīna ir mana komanda," atklāja Bolts. "Es atbalstu Argentīnu. Francija un Brazīlija arī ir starp favorītēm, bet es ceru, ka uzvarēs Argentīna."

Pasaules kausa astotdaļfinālā 3. decembrī Argentīna spēkosies ar Austrāliju. Mača sākums plkst. 21.00 pēc Latvijas laika.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu