Anglijas futbolists Stērlings no Kataras devies mājās. Ģimene piedzīvojusi satricinājumu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Anglijas futbolists Rahīms Stērlings
Anglijas futbolists Rahīms Stērlings Foto: SIPA/Scanpix

Anglijas izlases futbolists Rahīms Stērlings no Kataras devies uz Londonu, jo ģimenes mājās notikusi bruņota ielaušanās, vēsta BBC.

Anglija svētdien ar rezultātu 3:0 uzveica Senegālu un iekļuva Pasaules kausa ceturtdaļfinālā. Šajā mačā komandai nevarēja palīdzēt Stērlings, kurš devies mājās.

BBC vēsta, ka sestdienas naktī Stērlinga ģimenes mājā ielauzās bruņoti noziedznieki. Futbolista ģimene tobrīd atradās mājās. Stērlingam ir trīs mazi bērni.

"Dažreiz futbols nav vissvarīgākā lieta. Ģimenei jābūt pirmajā vietā," sacīja Anglijas izlases galvenais treneris Gerets Sautgeits.

Uzzinot nepatīkamās vēstis, Stērlings bijis satricināts un nobažījies par bērniem, tāpēc vēlējies pēc iespējas ātrāk doties mājās.

"Redzēsim, kā tuvākajās dienās situācija attīstīties," piebilda treneris Sautgeits.

"The Sun" vēsta, ka laupītāji nozaguši 300 tūkstošus britu mārciņu (apmēram 348 846 eiro) vērto Stērlinga pulksteni.

Anglija sestdien, 10. decembrī, ceturtdaļfinālā spēkosies ar iepriekšējā Pasaules kausa finālturnīra uzvarētāju Franciju.

Stērlings kļuvis par otro spēlētāju, kurš atstājis Anglijas izlasi. 30. novembrī personīgu iemeslu dēļ Lielbritānijā no Kataras atgriezās aizsargs Bens Vaits.

27 gadus vecais Londonas "Chelsea" uzbrūkošais pussargs Stērlings izcēlās ar vārtu guvumu un rezultatīvu piespēli Katarā notiekošajā Pasaules kausā.

Pirms diviem gadiem tika apcietināti trīs zagļi, kas aplaupīja vairākas mājas ziemeļrietumu Anglijā. Šie noziedznieki iebruka arī Stērlinga mājās 2018. gadā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu