Jāredz! Naura Mieža aizkustinošā uzruna pēc izcīnītās ceļazīmes uz Olimpiskajām spēlēm

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānšāviņš

Latvijas 3x3 vīriešu basketbola izlase ar Agni Čavaru, Franci Gustavu Lāci, Nauri Miezi un Zigmāru Raimo ierindā svētdien Honkongā uzvarēja Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā. Pēc izcīnītās celazīmes Nauris Miezis aizkustinošā uzrunā pateicās komandai un atbalstītājiem.

Miezis uzteica komandas neatlaidīgo darbu, gatavojoties spēlēm, kā arī latviski pateicās atbalstītājiem Latvijā. "Es jūs mīlu, Latvija" ar asarām acīs sacīja Miezis.

Latvija, kas turnīrā izsēta ar trešo numuru, izšķirošajā cīņā ar 19:14 uzvarēja Austriju (4.), noslēdzot kvalifikācijas turnīru bez zaudējumiem.

Mača rezultātu ar diviem metieniem no groza apakšas un tālmetienu atklāja latvieši, uz ko Austrija atbildēja ar vienu punktu. Turpinājumā Latvijai piecu punktu pārsvaru ar tālmetienu panāca Čavars. Atlikušajā spēles daļā Latvijai izdevās arī tikt pie +10, nosargājot pārsvaru līdz mača beigām.

Latvijas izlasē ar septiņiem punktiem izcēlās Lācis, Miezis iekrāja piecus punktus un septiņas atlēkušās bumbas, Čavars tika pie četriem punktiem un deviņām bumbām zem groziem, kamēr Raimo noslēdza maču ar trīs punktiem.

Starp austriešiem rezultatīvākais ar sešiem punktiem bija Matiass Linortners.

Jau ziņots, ka pusfinālā Latvija ar 15:14 papildlaikā pārspēja turnīra galveno favorīti Nīderlandi, kamēr austrieši ar 20:18 uzvarēja Jaunzēlandi (7.)

Piektdien Latvijas basketbolisti kvalifikācijas turnīru sāka ar divām uzvarām, ar 21:16 pieveicot Mongoliju (2.) un ar 21:10 sagraujot Jaunzēlandi (7.), bet sestdien ar 21:12 pieveica Ēģipti (6.), B grupā ar trim uzvarām ieņemot pirmo vietu.

Trīs no astoņām ceļazīmēm vīriešu konkurencē jau bija ieguvušas Serbija, ASV un Ķīna, kas 1.novembra pasaules rangā bija pirmajā trijniekā. Tiks aizvadīti vēl divi kvalifikācijas turnīri, kuros tiks izspēlētas vēl četras ceļazīmes.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu