Grīzmans un Pogbā pauž vēlmi spēlēt vienā klubā, taču ne Mančestras «United»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/LETA

Francijas futbola izlases zvaigznes Antuāns Grīzmans un Pols Pogbā pauduši vēlmi kopā spēlēt vienā klubā, tomēr tas nenozīmējot, ka tā būs Anglijas premjerlīgas komanda Mančestras «United».

Pašlaik 27 gadus vecais Grīzmans ceturto sezonu pārstāv Spānijas klubu Madrides «Atletico», kuru franču uzbrucējs, visticamāk, šovasar atstās un pārcelsies uz citu komandu.

Ārzemju mediji vēsta, ka Grīzmana nākamā darba vieta varētu būt Mančestras «United», kurā spēlē viņa labs draugs un Francijas izlases komandas biedrs Pogbā. Abi futbolisti intervijā Francijas televīzijas kanālā «Canal+» pauduši vēlmi spēlēt kopā vienā klubā.

«Ja vien mēs to varētu darīt katru dienu [spēlēt kopā]. Visu gadu būt kopā, izcīnīt trofejas. Patiesi ceru, ka to izdarīsim kādu dienu,» sacīja Pogbā.

«Tas būtu lieliski,» piebilda Grīzmans. «Bet tas nenozīmē, ka es došos uz Mančestras «United» komandu,» uzsvēra futbolists, par kuru aktīvi interesējas Spānijas grands «Barcelona» un citi klubi.

Ārzemju medijos izskanējušas runas, ka Pogbā varētu atstāt Mančestras «United» komandu, kas franču pussargu iegādājās 2016. gadā par 105 miljoniem eiro no Itālijas kluba Turīnas «Juventus».

Grizmans un Pogbā aizveda Francijas izlasi līdz 2016. gada Eiropas čempionāta finālam. Turnīra saimniece cīņā par titulu piekāpās Portugāles valstsvienībai.

Arī šovasar Krievijā gaidāmajā Pasaules kausa izcīņā Francija būs viena no turnīra favorītēm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu