Video: Durants ar Vestbruku saplūcas NBA spēlē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Rasels Vestbruks un Kevins Durants, kuri vairākas sezonas bija neapšaubāmi Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Oklahomasitijas «Thunder» līderi, «saķērušies» regulārā čempionāta mačā. Abu basketbolistu starpā jau ilgāku laiku valda saspīlētas attiecības.

Pašreizējā čempionvienība Goldensteitas «Warriors» viesos ar 91:108 piekāpās «Thunder», un šis mačs bija zīmīgs ar Duranta un Vestbruka tikšanos. Viņu starpā pēc Duranta pārcelšanās 2016. gadā uz «Warriors» vairākkārt izcēlusies asāka vārdu pārmaiņa, un šis mačs nebija izņēmums.

Trešajā ceturtdaļā Vestbruks savam bijušajam cīņu biedram izsita bumbu, un pēcāk abi spēlētāji nonāca konfliktā. Domstarpību risināšanā iesaistījās abu komandu basketbolisti, neļaujot ķildniekiem jau tā nokaitētajā gaisotnē nonākt līdz fiziskam kontaktam.

Abi spēlētāji tika sodīti ar tehniskajām piezīmēm.

Vēlāk Vestbruks vērsās pie skatītājiem un uzkurināja vietējo publiku.

Iepriekšējās sezonas vērtīgākais spēlētājs jeb MVP Vestbruks iemeta 34 punktus, izcīnīja desmit bumbas zem groziem un atdeva deviņas rezultatīvas piespēles. Savukārt Durants izcēlās ar 21 gūtu punktu un savāktām piecām atlēkušajām bumbām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu