Gudļevskim pirmā uzvara šīs sezonas AHL čempionātā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Latviešu vārtsargs Kristers Gudļevskis piektdien izcīnīja pirmo uzvaru šīs sezonas Amerikas Hokeja līgas (AHL) čempionātā.

Gudļevska pārstāvētā Bridžportas «Sound Tigers» izbraukumā ar 5:3 (1:1, 2:1, 2:1) uzvarēja Šarlotes «Checkers» vienību.

Latvietis, debitējot «Sound Tigers» rindās, tika galā ar 18 no 21 metiena. Viesu rindās divus vārtus iemeta Skots Īnsors.

Gudļevskis vasarā noslēdza līgumu ar Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandu Ņujorkas «Islanders», bet pirms sezonas sākuma tika nosūtīts uz AHL. Iepriekšējās četras sezonas viņš pavadīja cita NHL kluba Tampabejas «Lightning» sistēmā, lielākoties spēlējot AHL čempionātā.

Tikmēr citā piektdienas AHL mačā pie graujošas uzvaras tika Teodora Bļugera pārstāvētā Vilksbāres/Skrentonas «Penguins», kas savu skatītāju priekšā ar 5:0 (2:0, 2:0, 1:0) apspēlēja Leihaiveli «Phantoms».

Bļugers šajā cīņā ar metieniem neizcēlās un dueli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Vēl vienā cīņā zaudējumu cietusi uzbrucēja Rūdolfa Balcera pārstāvētā Sanhosē «Barracuda», kas savā laukumā ar 3:7 (0:2, 0:3, 3:2) piekāpās Grendrepidsas «Griffins» hokejistiem. Latvietis šajā cīņā veica divus metienus ar vārtiem, dueli noslēdzot ar neitrālu lietderības koeficientu.

Ārpus komandas pieteikuma piektdien palika uzbrucējs Mārtiņš Dzierkals, kura pārstāvētā Toronto «Marlies» izbraukumā ar 2:5 (0:1, 0:2, 2:2) piekāpās Hārtfordas «Wolf Pack», kamēr vārtsargs Matīss Kivlenieks palika uz rezervistu soliņa viņa pārstāvētās Klīvlendas «Monsters» uzvarā izbraukumā ar 4:3 (0:1, 3:1, 1:1) pret Manitobas «Moose».

Šie seši latviešu hokejisti starpsezonā piedalījās NHL klubu treniņnometnēs, taču tika nosūtīti uz fārmklubiem AHL.

Atlantijas divīzijas kopvērtējumā «Penguins» ar diviem punktiem divās spēlēs ir ceturtā, bet tai ar tikpat punktiem seko «Sound Tigers». Šajā divīzijā ar zaudējumu vienīgajā duelī pēdējo - astoto - vietu ieņem aizsarga Kristofera Binduļa pārstāvētā Hēršijas «Bears».

Tikmēr «Marlies» ar četriem punktiem trīs mačos ir ceturtā Ziemeļu divīzijā, kamēr Centrālajā divīzijā «Monsters» ar diviem punktiem divās cīņās arī ieņem ceturto pozīciju. Visbeidzot Klusā okeāna divīzijas kopvērtējumā trešā ar diviem punktiem divos mačos ir «Barracuda».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu