Stenlija kausa fināliste «Predators» noslēdz rekordlielu līgumu ar Džohansenu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Nacionālās hokeja līgas (NHL) pagājušās sezonas Stenlija kausa fināliste Nešvilas «Predators» noslēgusi rekordlielu līgumu ar centra uzbrucēju Raienu Džohansenu, vēsta ESPN.

24 gadus vecais uzbrucējs noslēdzis astoņu gadu līgumu ar «Predators» komandu par 64 miljoniem ASV dolāru (54,6 miljoni eiro) lielu atalgojumu, kas ir kluba rekords.

Pagājušajā sezonā «Predators» sastāvā Džohansens regulārajā čempionātā 82 spēlēs guva 14 vārtus un veica 47 rezultatīvas piespēles, bet «play-off» viņam 14 spēlēs trīs vārti un 10 piespēles.

«Domāju, ka viņš ir gatavs spert nākamo soli, lai kļūtu par elites spēlētāju Nacionālajā hokeja līgā. Noslēgts astoņu gadu līgums par vērienīgu summu, taču mums ir sajūta, ka esam atraduši pareizo vīru, kurš būs mūsu Nr.1 (pirmais) centra uzbrucējs daudzus gadus,» paziņojumā sacīja «Predators» ģenerālmenedžeris.

Džohansens ir viens no pieciem NHL spēlētājiem, kuri iepriekšējās trijās sezonās katrā ir izdarījuši vismaz 45 rezultatīvas piespēles. Šajā kompānijā ir tādas zvaigznes kā Sidnijs Krosbijs, Niklass Bekstroms, Raiens Geclafs un Eriks Karlsons.

Šogad Stenlija kausa finālsērijā Pitsburgas «Penguins» ar 4-2 uzvarēja Nešvilas «Predators», kas finālā spēlēja pirmo reizi kluba vēsturē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu