Vācijas izlases treneris Šturms: Par Latvijas komandu zinām visu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Vācijas hokeja izlases galvenais treneris Marko Šturms pirms svarīgās pasaules čempionāta (PČ) spēles ar Latviju, kas notiks otrdien, norādīja, ka zinot visu par pretinieku. Viņš Latvijas komandai veltīja labus vārdus.

«Pirms spēles ar Latviju mums ir divas brīvas dienas, lai gan ne vienmēr tas ir labi. Domāju, ka tam liela ietekme uz spēli nebūs,» sarunā ar žurnālistiem sacīja Šturms. «Uzvarēs tas, kurš to vairāk gribēs, tas, kurš mazāk kļūdīsies. Mēs darīsim visu, lai iekļūtu ceturtdaļfinālā, un esmu pārliecināts, ka līdzjutēji mums to palīdzēs izdarīt.»

Tieši Latvijas - Vācijas duelī Ķelnē noskaidrosies A apakšgrupas ceturtā komanda, kas izkļūs no grupas, lai piedalītos izslēgšanas turnīrā.

«Draizaitlam [Leons] aizvakar bija smagi, viņš devās spēlēt pa taisno no lidmašīnas. Tagad viņš jau ir savā ādā, viņam ir atgriezusies normāla ādas krāsa, ir pilnībā gatavs mačam ar Latviju,» skaidroja Vācijas izlases galvenais treneris.

21 gadu vecais Draizaitls pārstāv Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienību Edmontonas «Oilers», kura pagājušajā nedēļā izstājās no Stenlija kausa izcīņas ceturtdaļfinālā.

NHL regulārajā sezonā viņš 82 mačos izcēlās ar gūtiem 29 vārtiem un veica 48 rezultatīvas piespēles, savukārt Stenlija kausa izcīņā viņa kontā 13 spēlēs seši vārtu guvumi un 10 rezultatīvas piespēles.

«Par Latvijas izlasi mēs zinām visu,» norādīja Šturms. «Tā ir laba komanda, ar lielisku treneri. Viņi šajā čempionātā spēlē teicami. Kā likums, viņi gaida pretinieka kļūdas. Lielu lomu, protams, spēlē vairākuma brigāde.»

Viņš neslēpa, ka spēlē pret Latviju Vācijas vārtos stāsies Vašingtonas «Capitals» vienības vārtsargs Filips Grūbauers. «Jā, viņš ieradās vien pirms divām dienām, bet vakar viņš labi patrenējās un ir gatavs debijai Ķelnē,» teica Šturms.

24 NHL regulārā čempionāta mačos Grūbauers vidēji savos vārtos ielaida 2,04 ripas un atvairīja 92,6% pretinieku metienu.

Ar Latvijas - Vācijas maču otrdien noslēgsies pasaules čempionāta grupas turnīrs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu