Rastorgujevs: Pirmie divi individuālie starti aizvadīti bez gandarījuma

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Alexander Vilf / Sputnik

Latvijas vadošais biatlonists Andrejs Rastorgujevs nav apmierināts ar pirmajos divos individuālajos startos pasaules čempionātā (PČ) Hohfilcenē (Austrija) sasniegto. Tas galvenokārt saistīts ar neveiksmēm šaušanā.

«Pirmie divi pasaules čempionāta individuālie starti aizvadīti bez gandarījuma,» savā sociālā tīkla «Facebook» profilā raksta Rastorgujevs. «Labā lieta ir tā, ka pēc iedzīšanas ir skaidrs, ka distancē varu konkurēt ar jebkuru, šaušanas laiks arī ir apmierinošs, bet šaušanas precizitāte šobrīd nav tāda, kas ļautu uzrādīt augstvērtīgu rezultātu.»

10 kilometru sprinta sacensībās Latvijas labākais biatlonists nopelnīja četrus soda apļus un ieņēma 57. pozīciju, savukārt 12,5 km iedzīšanā viņš, ugunslīnijā pieļaujot piecas kļūdas, finišēja 37. vietā.

«Zinu, kur un kāpēc aizgāja katrs šāviens, un tagad jau gatavojos nākamajam startam,» raksta biatlonists. «Liels paldies visai manai komandai, kuri izdarīja savu darbu lieliski.»

Otrdien pasaules čempionātā ir brīvdiena. Trešdien sacensības atsāksies ar 15 kilometru individuālo disciplīnu sievietēm. Dienu vēlāk 20 kilometru klasiku veiks vīrieši.

Pasaules čempionāts Hohfilcenē noslēgsies svētdien.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu