Tiešraide: sporta deju festivāls «Baltic Grand Prix», Pasaules čempionāts jauniešu grupā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

TVNET sadarbībā ar mobilo televīziju LMT Straume piedāvā šodien, 17. decembrī no plkst. 15.30 sporta deju festivāla «Baltic Grand Prix» ietvaros tiešraidē skatīties Pasaules čempionāta sacensības junioriem Latīņamerikas dejās un 15. Rīgas domes kausa izcīņu standartdejās.

«Baltic Grand Prix» ir populārākais un prestižākais sporta deju festivāls Baltijas valstīs, kas Latvijā norisinās jau 35. reizi. Tā ietvaros Pasaules čempionātā (PČ) jauniešiem Latīņamerikas dejās par čempiona titulu sacentīsies deju pāri no gandrīz 40 pasaules valstīm. Tikmēr pieaugušo grupā standartdejās pasaules reitinga turnīrā «World open» jau 15. reizi tiks izcīnīts Rīgas domes kauss, un skatītāju acis priecēs skaisti deju paraugdemonstrējumi.

Tiešraides programma:
15:30 WDSF World sacensības jauniešiem Latīņamerikas dejās, astotdaļfināls

16:05 WDSF World Open sacensības standartdejās, astotdaļfināls

16:45 WDSF World sacensības jauniešiem Latīņamerikas dejās, ceturtdaļfināls

17:35 Pārtraukums

17:55 WDSF World Open sacensības standartdejās, ceturtdaļfināls

18:25 Pārtraukums

19:00 Vakara daļa:

  • Pasaules čempionāta atklāšana
  • World Open sacensības, pusfināls un fināls
  • PČ jauniešiem Latīņamerikas dejās, pusfināls un fināls
  • WDSF Open sacensības jauniešiem standartdejās, fināls
  • Deju priekšnesumi
  • Uzvarētāju apbalvošana

Tiešraide no sporta deju festivāla «Baltic Grand Prix» turpināsies rīt, 18. decembrī no plkst. 15.30, un tās laikā skatītājiem būs iespēja vērot aizrautīgās pasaules atklātās reitinga sacensības Latīņamerikas dejās, kā arī Pasaules kausu standartdejās.

Sporta deju festivāls «Baltic Grand Prix» skatāms arī mobilajā televīzijā LMT Straume - lietotnē un internetā:http://straume.lmt.lv. Skatītāji aicināti piedalīties Twitter diskusijā, lietojot tēmturi #LMTstraume.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu