Jevpalovs otro AHL maču pēc kārtas atzīmējas ar rezultatīvu piespēli

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Latvijas uzbrucējs Ņikita Jevpalovs sestdien Amerikas Hokeja līgas (AHL) regulārā čempionāta mačā veica rezultatīvu piespēli, gūstot punktu otrajā spēlē pēc kārtas un palīdzot Sanhosē «Barracuda» komandai izcīnīt uzvaru.

Sanhosē hokejisti viesos ar 5:2 (1:1, 2:0, 2:1) pārspēja Ontario «Reign».

Jevpalovs ar rezultatīvu piespēli atzīmējās otrā perioda 12.minūtē, kad palīdzēja komandas biedram panākt 3:1.

Latvijas hokejists šajā mačā nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Jepalovs šosezon 14 mačos izcēlies ar vieniem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm, turklāt abas gūtas pēdējos divos mačos.

Citā mačā pie uzvaras tikusi latviešu vārtsarga Kristera Gudļevska pārstāvētā Sirakjūsas «Crunch», kas ar 4:2 (1:0, 2:1, 1:1) pārspēja Bingemtonas «Senators».

Gudļevskis šajā mačā atradās uz rezervistu soliņa, bet Edamss Vilkokss «Crunch» vārtos atvairīja 30 no 32 metieniem.

Tāpat pie uzvaras tika uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā Vilksbāres/Skrentonas «Penguins», kas savā laukumā ar 1:0 (0:0, 0:0, 1:0) pārspēja Bridžportas «Sound Tigers». Savukārt uzbrucēja Riharda Bukarta pārstāvētā Springfīldas «Thunderbirds» viesos ar 3:4 (0:2, 2:1, 1:1) piekāpās Hēršijas «Bears» komandai.

Bļugers vēl joprojām šosezon nav pieteikts nevienam mačam, kamēr Rihards Bukarts trešdien nosūtīts uz «Thunderbirds» fārmklubu Austrumkrasta Hokeja līgā (ECHL) Mančestras «Monarchs».

AHL regulārā čempionāta kopvērtējumā pašlaik «Penguins» komanda ar 28 punktiem 19 mačos ir visas līgas un Atlantijas divīzijas līdere, bet «Thunderbirds» šajā divīzijā ar 18 punktiem 18 mačos ir sestā.

Tikmēr Ziemeļu divīzijas kopvērtējumā «Crunch» ar 21 punktu 16 spēlēs ir otrā, bet Klusā okeāna divīzijā «Barracuda» ar 16 punktiem 14 spēlēs atrodama piektajā pozīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu