Durants ir visvairāk pelnošais sportists Rio 2016

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Goldensteitas «Warriors» basketbolists Kevins Durants ir visvairāk pelnošais sportists Riodežaneiro olimpiskajās spēlēs, liecina biznesa žurnāla «Forbes» apkopotā informācija.

27 gadus vecais basketbolists Riodežaneiro olimpiskajās spēlēs pārstāvēs ASV valstsvienību, kas ir galvenā pretendente uz zelta medaļām olimpiskajā basketbola turnīrā.

Pēdējo 12 mēnešu laikā Durants, kurš šajā vasarā noslēdza divu gadu līgumu par 54,3 miljoniem ar «Warriros», nopelnījis 56,2 miljonus ASV dolāru.

Olimpiskajās spēlēs piedalīsies vairāk nekā 11 tūkstoši sportistu.

Otrajā vietā vispelnošāko sportistu sarakstā ir serbu tenisa zvaigzne Novāks Džokovičs, kas iepriekšējos mēnešos nopelnījis 55,8 miljonus ASV dolāru. Viņam seko Brazīlijas futbola uzbrucējs Neimars, kam šajā periodā bija 37,5 miljonu lieli ienākumi.

Neimars Rio olimpiskajās spēlēs debitēs jau ceturtdien, kad Brazīlijas izlase plkst. 22 pēc Latvijas laika spēkosies ar Dienvidāfrikas Republikas komandu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu