IIHF prezidents Fāzels apmeklēs olimpisko kvalifikācijas turnīru Rīgā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sputnik/LETA

Olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīru hokejā, kas no 1. līdz 4. septembrim norisināsies «Arēnā Rīga», apmeklēs Starptautiskās hokeja federācijas (IIHF) prezidents Renē Fāzels, vēsta Latvijas Hokeja federācijas (LHF) mājas lapa.

IIHF galva Fāzels pēdējo reizi Rīgā viesojās pērn septembrī, kad tikās ar Latvijas valsts prezidentu Raimondu Vējoni. Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlējošajiem hokejistiem sezona būs jau sākusies, tāpēc tikšanās laikā ar Valsts prezidentu Fāzels norādīja, ka visiem klubiem būs jāievēro IIHF noteiktais starptautisko izlašu pārtraukums.

Latvijas hokeja valstsvienības, gatavošanos olimpiskajam kvalifikācijas turnīram sāks 28. augustā «Arēnā Rīga». Treniņnometnes ietvaros Latvijas izlase 30. augustā aizvadīs vienu pārbaudes spēli ar Dānijas izlases hokejistiem.

Olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīra pirmajā sacensību dienā mūsu hokejisti tiksies ar austriešiem, 2. septembrī ar Japānas izlasi, bet 4. septembrī cīnīsies ar Vācijas izlases hokejistiem. Tajā pašā laikā citā grupā Baltkrievijā, Minskā savā starpā tiksies Baltkrievijas, Slovēnijas, Dānijas un Polijas hokejisti. Savukārt Norvēģijā, Oslo par vienīgo ceļazīmi cīnīsies Norvēģijas, Francijas, Kazahstānas un Itālijas izlase.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu