Kanādas, ASV un Zviedrijas U-20 izlases turpina uzvarēt PČ grupu spēlēs

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Kanādas, ASV un Zviedrijas U-20 junioru hokeja izlases pirmdien izcīnīja kārtējās uzvaras pasaules čempionātā (PČ) Kanādā, kurā vēl risinās grupu turnīra spēles, informē Starptautiskā hokeja federācija (IIHF).

Visas trīs vienības tika pie trešā panākuma turnīrā, kur Kanāda un Zviedrija vēl nav zaudējusi ne punkta.

Mājiniece Kanāda A grupas spēlē Monreālā ar 4:1 uzvarēja Somiju, savukārt ASV izlase ar 3:0 pieveica Slovākiju. Pēc trim kārtām A grupā Kanādai ir deviņi, ASV astoņi, Slovākijai trīs, Somijai viens punkts, bet Vācijai punktu nav, taču tā aizvadījusi divas spēles.

Finland vs. Canada - 2015 IIHF World Junior Championship from IIHF on Vimeo.

B grupā Toronto Zviedrija sīvā cīņā ar 3:2 uzvarēja Krieviju un arī tika pie trešā panākuma trīs spēlēs. Otrā šīs grupas spēlē Čehija tikai pagarinājumā ar 4:3 uzvarēja Dānijas vienaudžus. Zviedrijai ir deviņi, Krievijai pieci, Šveicei trīs, bet Čehijai un Dānijai pa diviem punktiem. Šveice ir aizvadījusi divas spēles.

Sweden vs. Russia - 2015 IIHF World Junior Championship from IIHF on Vimeo.

Turnīrā desmit komandas sadalītas divās grupās pa piecām. Pēc apļa turnīra četras labākās iekļūs ceturtdaļfinālā. Piekto vietu ieguvējas spēlēs par palikšanu elitē.

Godalgu ieguvēji kļūs zināmi 5. janvārī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu